Події

У Житомирі на проспекті Миру ВАЗ зіткнувся з мотоциклом: травми отримав 28-річний водій двоколісника

18 September 2023, 11:17

У Житомирі на проспекті Миру, внаслідок зіткнення автівки та мотоцикла, травми у ДТП отримав мотоцикліст, поліція проводить розслідування.

Про це 18 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського райуправління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 вересня близько 15:30 по Проспекту Миру в обласному центрі. Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-21077», 34-річний житомирянин, під час здійснення маневру повороту допустив зіткнення з мотоциклом «Yamaha», що рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП водій двоколісника, 28-річний містянин, отримав травми. Його було ушпиталено до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Житомирського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, 17 вересня близько 12 години в Житомирі на вулиці Перемоги зіткнулися дві автівки, одна з яких – таксі. Обійшлося без потерпілих. На водія автомобіля Renault Logan патрульні склали протокол за статтею 124 ( порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 11 вересня 2023 року близько 20 години у Житомирі на вулиці Івана Франка автівка таксі Nissan зіткнувся з Toyota. Минулося без потерпілих. Під час ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Відносно керманича Nissan складено протокол за ст. 124 КУпАП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі