Події

У селі Житомирської області під час пожежі врятували жінку, яка отруїлася чадним газом

18 September 2023, 12:16

У селі Стовпинка Коростенського району під час пожежі врятували жінку, яка отруїлася чадним газом. Постраждалу госпіталізували до лікарні.

Про це 18 вересня повідомила ГУ ДСНС України у Житомирській області

«17 вересня о 07:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Стовпинка Олевської територіальної громади Коростенського району. На місце події першими прибули працівники місцевої пожежної охорони. З'ясувалося, що вогнем охоплена дерев’яна прибудова до оселі та вогонь вже поширився на покрівлю житлового будинку. Крім того, зі слів сусідів, в одній із кімнат будинку знаходиться жінка. Вогнеборці МПО відразу вибили вікно та винесли власницю з будівлі. Із потверднім діагнозом - отруєння чадним газом, медики госпіталізували її до лікарні. Спільними зусиллями бійців ДСНС та працівників МПО вже о 08:09 пожежу вдалося локалізувати та о 08:25 повністю ліквідувати. На місці події працювало 5 рятувальників та 2 працівника місцевої пожежної охорони. Вогнем знищено прибудову та покрівлю житлового будинку», - зазначили в управлінні.

Попередня причина займання – коротке замкнення електромережі. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 15 вересня 2023 року рятувальники гасили дві пожежі в житлових будинках – у Малині та Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник ДСНС 
Матеріали по темі