Події

У райцентрі Житомирської області затримали чоловіка, який намагався обікрасти свого роботодавця

18 September 2023, 13:36

Патрульні Бердичівського районного відділу поліції затримали жителя Вінниччини під час крадіжки. Чоловік намагався обікрасти складське приміщення свого роботодавця. Попередня вартість викраденого складає близько 10 000 гривень.

Про це 18 вересня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Вихідними поліцейські, патрулюючи промислову зону у райцентрі, помітили чоловіка, який завантажував до автомобіля запчастини зі складського приміщення. Під час перевірки чоловік не зміг надати підтвердження належності йому цього майна. За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Також про подію сповістили й власника ремонтного боксу», - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалось, 49-річний житель Вінниччини працював у місцевого підприємця і, відповідно, мав доступ до складу.

Користуючись відсутністю 39-річного керівника на вихідних його підлеглий вирішив поцупити різні комплектуючі. Попередня вартість викрадених запчастин складає близько 10 000 гривень.

Наразі досудове розслідування розпочато за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Причетному може загрожувати від п'яти до восьми років позбавлення волі

Нагадаємо, 15 вересня інспекторам надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Небесної Сотні. Чоловік відкрито викрав мобільний телефон та зник. Невдовзі поліцейські виявили та затримали підозрюваного.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2023 року пресслужба поліції Житомирської області повідомила про те, що у центрі Житомира містянин зірвав золотий ланцюжок із жінки та заніс у ломбард: причетного затримали.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка злочин 
Матеріали по темі