Суспільство

Сирський нагородив відзнаками та подарунками «богів війни» з бердичівської бригади і подякував житомирським десантникам

18 September 2023, 14:38

Артилеристів 26 артилерійської бригади ім.генерал-хорунжого Романа Дашкевича нагородили відзнаками та цінними подарунками. Нагороди вручав Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

Про це 18 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба 26 артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

«Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський вручив цінні подарунки та відзнаки «богам війни» – нашим артилеристам, котрі нищать ворога на Бахмутському напрямку. Саме ця ділянка фронту сьогодні є однією з найгарячіших. Вклад артилеристів у звільнення української землі є вагомим і одним з ключових», - йдеться в повідомленні.

Згодом на Facebook-сторінці Сухопутних військ ЗСУ виклали відео, як генерал-полковник Олександр Сирський дякує військовим на Бахмутському напрямку за впевнене просування та звільнення Кліщіївки й Андріївки від окупантів: подяку, крім 26-ї бригади також отримали 13-й окремий десантно-штурмовий батальйон та 95-а окрема десантно-штурмова бригада.


Нагадаємо, 22 серпня Сирський вручив відзнаки, премії та подарунки двом десяткам бійців бригади із Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2023 року Олександр Сирський вручив державні нагороди та подарунки житомирським десантникам, відзначивши наснагу воїнів до перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 26 бригада Сирський ЗСУ артилеристи нагороди Бахмут 
Матеріали по темі