Новини компаній

Стильний смарт-годинник: технічні характеристики та тонкощі вибору

19 September 2023, 10:32

Більшість сучасних людей використовують смарт-годинник як обов'язковий аксесуар, адже це не просто джерело часу. З його допомогою можна дізнатися велику кількість інформації про себе і своє тіло, а також легко приймати дзвінки з телефону або відхиляти їх, читати повідомлення, а також отримувати різні повідомлення.

1

Окрім звичних моделей є класичний годинник для любителів строгого стилю, дитячі моделі, для фітнесу, активних подорожей тощо. Щоб спростити вибір представниками інтернет-магазину «DEKA» зібрано найкращі смарт годинники з поділом за категоріями та технічними параметрами. Ця інформація спростить підбір, враховуючи свої запити та бюджет на купівлю.

Функціонал та можливості годинника

Тип девайса визначає характеристики та параметри. Для зручності на сайті deka.ua є поділ на спортивний годинник, повсякденний, універсальний та незалежний. Наприклад, можливості спортивного годинника спрямовані на реалізацію наступних функцій:

• трекінг для збирання даних про фізичну активність;

• пульсометр для вимірювання кількості ударів серця;

• режими тренувань підвищення ефективності.

Спортивні моделі також доповнюються стандартними функціями відображення актуальної інформації на екрані, що дозволить не відволікатися на телефон під час занять.

2

Також виділяють стандартний розумний годинник у форматі асистента. З його допомогою можна отримувати сповіщення та будь-яку інформацію з телефону, віддалено керувати камерою, переглядати новини та погоду, а також швидко знаходити смартфон. Самостійний або незалежний годинник доповнюється бездротовим інтернетом, прийомом дзвінків, відтворенням музики і т.д.

Матеріал корпуса

Найчастіше виробники використовують практичний та простий пластик. Він доступний за вартістю, особливий догляд не потрібен, але бажано дотримуватись правил використання такого годинника, адже матеріал тендітний і при надмірній активності може тріснути.

3

Кераміка, алюміній, композит, сталь та титан вважаються відмінними альтернативними матеріалами. Керамічний годинник виглядає красиво, титанові і сталеві найміцніші і довговічніші. Композитні матеріали чудово виглядають у комбінації з різними стилями.

Акумулятор

Потужність батарей не висока. Показник в 300 мАч ідеально підійде для годинника з мінімальним набором функцій і можливостей. Батареєю ємністю до 500 мАч оснащується середній годинник з практичним функціоналом, а батареї 500-700 мАч відмінно підійдуть для щоденного користування великим набором можливостей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі