Події

Поблизу Житомира Skoda Oktavia насмерть збила пенсіонерку

19 September 2023, 11:27

Учора, 18 вересня, близько 19:50 у смт. Гуйві на автодорозі Виступовичі - Житомир - М.Подільський водій здійснив наїзд на 64-річну місцеву жительку. В результаті ДТП жінка загинула на місці.

Про це 19 вересня повідомила пресслужба поліції Житомирського району.

«Попередньо, водій автомобіля Skoda Oktavia, рухаючись у напрямку м. Бердичева, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала автошлях. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 64-річна місцева жителька від отриманих травм загинула на місці події. Водія, 33-річного жителя Новогуйвинської громади, було перевірено на стан алкогольного сп’яніння. За висновками обстеження він перебував за кермом у тверезому стані», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють обставини у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 7 вересня на перехресті вулиць Бориса Тена та Східної водій, виконуючи маневр повороту, допустив наїзд на пішоходів. Унаслідок ДТП травми отримало подружжя: чоловік 45 років та його 43-річна дружина. Постраждалих було доставлено до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2023 року на в’їзді в Житомир водій автобуса міжнародного рейсу здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми. У непритомному стані його госпіталізували до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід поліція 
Матеріали по темі