Події

У Житомирі на вулиці Князів Острозьких затримали чоловіка зі зброєю, якого підозрюють у хуліганстві

19 September 2023, 14:35

Учора ввечері патрульні затримали чоловіка, що погрожував зброєю.

Про це 19 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 20-ї години, інспектори отримали повідомлення про хуліганство на вулиці Князів Острозьких. Оперативно прибувши на місце виклику та поспілкувавшись із заявницею, охоронці порядку отримали детальний опис громадянина, що скоїв хуліганські дії», - йдеться у повідомленні.

Неподалік від місця виклику патрульні виявили чоловіка, який поводився себе підозріло та підпадав під опис, який надала заявниця.

Під час розмови з інспекторами громадянин нервував та намагався покинути місце. Провівши поверхневу перевірку, патрульні виявили у нього предмет, схожий на зброю.

Для з’ясування обставин події, вилучення ймовірної зброї та надання правової кваліфікації діям громадянина, інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, 29 липня на вул. Небесної Сотні невідомий чоловік поводився агресивно та погрожував оточуючим ножем. На місце події прибули нацгвардійці, але чоловік не відреагував на їх вимогу припинити правопорушення та кинути ніж. Він спробував напасти на військовослужбовця. Після попереджувальних пострілів нацгвардієць змушений був зупинити нападника, поранивши його.

Як повідомляв Житомир.info, 13 квітня 2023 року в Житомирі у дворі багатоповерхівки на вулиці Перемоги поліцейські затримали причетного до хуліганства: чоловік стріляв з вікна по дитячому майданчику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поліція хуліганство зброя 
Матеріали по темі