Події

У райцентрі Житомирської області чоловік вночі розбив вікно магазину та намагався потрапити всередину

20 September 2023, 13:39

Уночі 20 вересня у Бердичеві чоловік розбив вікно у торговельному закладі та намагався потрапити всередину.

Про це 20 вересня повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«У Бердичеві правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який опівночі розбив вікно у торговельному закладі та намагався потрапити всередину. Втім, його спіткала невдача, адже приміщення було обладнане охоронною сигналізацією. Сигнал «тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження близько 23:40 год. Спрацювали датчики, що вказували на пошкодження вікна у крамниці на одній з центральних вулиць міста Бердичева. Вже за лічені хвилини на місце події прибув наряд поліції охорони», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські одразу ж затримали чоловіка. Ним виявився місцевий житель, 1978 року народження. Чоловік зізнався, що вікно розбив саме він, бо хотів потрапити всередину.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Бердичівського райвідділу для з’ясування всіх обставин. Чоловік пояснюватиме слідчим причини свого вчинку.

Нагадаємо, 18 вересня пресслужба Бердичівського районного відділу поліції повідомила про те, що патрульні затримали жителя Вінниччини під час крадіжки. Чоловік намагався обікрасти складське приміщення свого роботодавця.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2023 року інспекторам надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Небесної Сотні. Чоловік відкрито викрав мобільний телефон та зник. Невдовзі поліцейські виявили та затримали підозрюваного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка злочин злочинець магазин 
Матеріали по темі