Місто

У Житомирі 23 вересня перекриють вулиці через благодійний тріатлон «Залізна країна»

21 September 2023, 17:35

У Житомирі 23 вересня відбудеться змагання з тріатлону «Залізна країна», для проведення якого перекриють низку вулиць міста. Під час заходу збиратимуть кошти для допомоги Житомирському військовому шпиталю. Після змагання відбудеться благодійний виступ гурту «Kozak System».

Таке рішення ухвалили 21 вересня на позачерговому засіданні міськвиконкому.

«Надати дозвіл громадській організації «Залізна країна» на проведення у місті Житомирі 23 вересня 2023 року благодійного заходу «Залізна країна», складовими якого є змагання з тріатлону та виступ гурту «Kozak System», враховуючи вимоги про проведення масових заходів у період воєнного стану. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, управлінню культури міської ради долучитись до організації та проведення 23 вересня 2023 року у місті Житомирі благодійного заходу «Залізна країна», - йдеться в проєкті рішення.

Вулиці перекриватимуть у першій половині дня.

«Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції України забезпечити перекриття руху автотранспорту по вулиці Чуднівській та вулиці Леха Качинського (від міського гідропарку до перехрестя з вулицею Мала Бердичівська включно), вулиці Дмитра Донцова, вулиці Любарська, вулиці Мала Бердичівська з 11.15 години до 13.30 години 23 вересня 2023 року, перекриття руху автотранспорту по вулиці Мала Бердичівська, бульвару Новому, бульвару Старому, вулиці Віктора Косенка (від Житомирського музичного фахового коледжу імені В.С. Косенка до перехрестя з бульваром Старим) та перехрестя вулиці Фещенка-Чопівського і бульвару Старого на час проведення заходу з 12.15 години до 14.00 години 23 вересня 2023 року, а також забезпечити охорону громадського правопорядку під час проведення заходу», - зазначається в проєкті рішення.

«Я хотів би зауважити, що у нас вулиця Чуднівська перекривається в односторонньому напрямку з гідропарку в сторону майдану Соборного. З майдану Соборного на виїзд з міста буде рух транспорту дозволений протягом всього заходу. Громадський транспорт не буде ходити з 11.15 до 13.30, далі пускаємо згідно графіків. Вулиця Фещенка-Чопівського буде перекрита в активному режимі, тому тролейбус №15 буде рухатись, будемо пропускати бігунів і поліція буде його регулювати», - уточнив заступник міського голови Олександр Шевчук.

Нижче - фото ГО «Залізна країна»

Початок змагання «Залізна країна» відбудеться у Гідропарку:





Нагадаємо, 9 вересня у Житомирі відбувався чемпіонат України з сучасного п’ятиборства, тоді рух транспорту обмежували з 22-ї години 8-го вересня до 17-ї години 9-го вересня..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тріатлон перекриття руху виконком змагання шпиталь залізна країна концерт благодійність 
Матеріали по темі