Події

У Житомирській області прикордонники виявили водія з Івано-Франківщини, який незаконно перевозив майже 35 кубометрів лісу

22 September 2023, 09:53

На Житомирщині прикордонники виявили порушення в перевезенні майже 35 кубометрів лісу.

Про це 22 вересня повідомляється на сторінці Північний кордон. Держприкордонслужба.

«Учора надвечір на одній з автомобільних доріг, в межах контрольованого прикордонного району Житомирщини, оперативні співробітники 9 загону зупинили вантажівку-маніпулятор завантажену деревиною хвойних порід. Під час перевірки законності переміщення лісопродукції з’ясувалось, що у водія, жителя Івано-Франківщини, є ряд порушень у відповідності вантажу з товаросупровідними документами, а саме фактичних розмірах та кількості навантаженої деревини», - йдеться в повідомлення.

На місце події для з’ясування усіх обставин правопорушення прикордонники викликали співробітників Нацполіції, яким також направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального порушення за ст. 246 ККУ «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» та надалі передано вантажівку й ліс.

Заходи з перевірки тривають.

Нагадаємо, 15 вересня пресслужба Звягельського районного відділу поліції повідомила про те, що поблизу села в Житомирській області патрульні зупинили жителя Рівненщини, який перевозив деревину без документів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила, що за минулу добу патрульні виявили чотири випадки порушень правил перевезення лісопродукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево лісопродукція прикордонник 
Матеріали по темі