Місто

У Житомирі 23 вересня перекриють Чуднівську та кілька вулиць в центрі через благодійний тріатлон

22 September 2023, 15:42

У зв'язку з проведенням у Житомирі 23-го вересня благодійного заходу «Залізна країна», заплановані перекриття руху транспорту з 10.30 до 14.00 години.

Про це 22 вересня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«У зв'язку з проведенням у Житомирі 23-го вересня благодійного заходу «Залізна країна», заплановані перекриття руху транспорту. Повне обмеження руху під час велогонки з 10:30 орієнтовно до 13-ї години на вулицях: вулиця Чуднівська та вулиця Леха Качинського (дві смуги в напрямку центра міста, від міського гідропарку до перехрестя з вулицею Мала Бердичівська включно); вулиця Дмитра Донцова, вулиця Любарська, вулиця Мала Бердичівська. В'їзд у місто зі сторони села Тетерівка здійснюватиметься через шосе Західне», - йдеться в повідомленні.

Повне обмеження руху під час пробігу з 12:30 орієнтовно до 14-ї години на вулицях:

бульвар Новий;

вулиця Віктора Косенка (від Житомирського музичного фахового коледжу імені В.С. Косенка до перехрестя з бульваром Старим) та перехрестя вулиць Фещенка-Чопівського і бульвару Старого.

Нагадаємо, 23 вересня у Житомирі відбудеться благодійний тріатлон «Залізна країна», під час якого збиратимуть кошти на допомогу Житомирському військовому шпиталю. Через змагання у місті перекриють низку вулиць, а о 17.00 буде виступ гурту «Kozak System».

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня у Житомирі відбувався чемпіонат України з сучасного п’ятиборства, тоді рух транспорту обмежували з 22-ї години 8 вересня до 17-ї години 9 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тріатлон перекриття руху Залізна країна змагання військовий шпиталь Чуднівська  
Матеріали по темі