Місто

«Дім-ТАХО» у Житомирі: тахографи на будь-який смак задля безпеки на дорогах

25 September 2023, 11:11

Бути водієм – це відповідальність як за своє життя, так і за інших. На сьогодні статистика ДТП в Україна вражає, часто можна бачити автопригоди на міжнародних трасах, де зазвичай зіштовхуються вантажівки, водії яких переважно довгий час знаходяться у дорозі, втомлюються та нехтують відпочинком. Саме для зменшення таких випадків просто необхідні тахографи.

Тахограф – прилад, який контролює час роботи та відпочинку водія. Він є обов’язковим для транспортних засобів, які здійснюють вантажні або пасажирські перевезення, та, оскільки наша країна рухається в Європу, де вже давно запроваджена така система, то і в нас це просто «маст хев».

Тахограф реєструє швидкість руху, пройдений шлях і режим праці та відпочинку водія. Тахограф – це один із обов’язкових приладів у сучасному вантажному автомобілі та автобусах міжнародного та міжміського сполучення. Дані з нього надходять на більшість електронних блоків вантажного автомобіля і є основою для їх коректної роботи.

Важливо, що аналіз даних тахографа також дозволяє власникам підприємств оцінити кваліфікацію водіїв, а відсутність приладу або його некоректна робота зобов’язує керманичів платити десятки тисячі гривень штрафу.

То де ж придбати цю незамінну й таку необхідну річ? Виключно у «Дім-ТАХО» в Житомирі за адресою вул. Східна, 88/2 , де є величезний вибір тахографів, відмінне обслуговування та різний спектр послуг.

У «Дім-ТАХО» ви можете:

  • встановити цифровий та аналоговий тахографи, зробити заміну;
  • здійснити калібрування та перевірку приладу;
  • зчитати і проаналізувати дані пристрою;
  • відремонтувати прилад;
  • замовити чіп-картку водія.

Бережіть час та кошти, обираючи наші тахографи! Адже це дозволить контролювати години водіїв за кермом, їх роботу та відпочинок, а також уникати штрафів, маючи цей прилад у вашому транспортному засобі.

Крім того, разом з нашими тахографами підприємці можуть забезпечити величезну економію для бізнесу, відслідковувати швидкість та робочий час, забезпечуючи максимальну продуктивність та ефективність у власній справі.

«Дім-ТАХО» – компанія, яка відкрилася під час війни задля безпеки на дорозі. Тут турбуються про кожного свого клієнта, оскільки ми відчуваємо велику відповідальність як перед громадянами, так і перед країною та її економікою.

Завітайте у «Дім-Тахо» і переконайтеся в перевагах наших ТАХОграфів!

Адреса: м. Житомир, вул. Східна, 88/2

Контакти: 073 447 02 27, 067 447 02 27

Соцмережі: Фейсбук

Email: home-taho@ukr.net

Графік роботи:

Пн – Пт: з 8:00 до 17:00

Сб – Нд: вихідні (за попередньою домовленістю).

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тахограф Дім-ТАХО 
Матеріали по темі