Події

У Житомирі на Вітрука чоловік вкрав металеві двері з нежитлового приміщення, а в магазині на Київській – жінка привласнила штани

26 September 2023, 10:20

У Житомирі патрульні затримали осіб, ймовірно, причетних до крадіжок. В одному випадку чоловік зняв металеві двері з приміщення, в іншому – жінка присвоїла собі штани разом із вішаком.

Про це 25 вересня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У першому випадку охоронці порядку отримали повідомлення про крадіжку на вулиці Вітрука, де заявник повідомив, що невідомий чоловік зняв металеві двері з нежилого приміщення та пішов у невідомому напрямку. Оперативно прибувши на місце події, патрульні обстежили прилеглі території до місця виклику, де виявили та затримали чоловіка, який підпадав під орієнтування та перевозив металеві двері», - йдеться в повідомленні.

В іншому — виклик надійшов патрульним на вулицю Київську.

«Зі слів заявника, він побачив на камерах магазину, як невідома жінка схопила товар, після чого пішла на вихід. Прослідкувавши за останньою, чоловік затримав її та викликав поліцію. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили штани з биркою та вішаком, жінка свої дії пояснити не змогла, чеку який підтвердив би, що вона дійсно здійснила покупку також не мала», - додають у поліції.

Для надання правової кваліфікації їхнім діям охоронці порядку викликали слідчо-оперативні групи.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області 26 вересня для Житомир.info уточнили, що обидві крадіжки сталися протягом 25 вересня.

Нагадаємо, уночі 20 вересня у Бердичеві чоловік розбив вікно у торговельному закладі та намагався потрапити всередину.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2023 року інспекторам надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Небесної Сотні. Чоловік відкрито викрав мобільний телефон та зник. Невдовзі поліцейські виявили та затримали підозрюваного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка патрульна поліція патрульний поліція 
Матеріали по темі