Події

Патрульні затримали чоловіка, який пошкодив припаркований автомобіль в одному з дворів Житомира

26 September 2023, 12:54

Сьогодні вночі у дворі будинку на вулиці Космонавтів чоловік розбив переднє скло у припаркованому автомобілі. При затриманні патрульні виявили у чоловіка викрутку та ніж.

Про це 26 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні вночі інспектори отримали повідомлення, що у дворі будинку на вулиці Космонавтів невідомий пошкодив автомобіль та має з собою предмет, схожий на ніж. Заявник зазначив, що невідома особа розбила переднє водійське скло у припаркованому авто Mitsubishi, яке належить його сусіду, та побіг за будинок», - йдеться у повідомленні.

Оперативно прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили та затримали громадянина, схожого за описом, який надав заявник, а також виявили поряд предмет, яким чоловік пошкодив транспортний засіб.

Пояснити свої дії чоловік відмовився та мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Патрульні забезпечили охорону місця події та для з'ясування всіх обставин викликали слідчих.

Нагадаємо, 15 травня у Житомирі на 1-ому Фабричному провулку патрульні затримали чоловіка який, ймовірно, пошкодив два автомобілі. Невідома особа погрожувала потерпілому ножем, розбила передню фару й пошкодила лакофарбове покриття в його авто та в авто Volkswagen припарковане поруч.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2023 року у Житомирі суд виніс вирок місцевому жителю, який посеред ночі побив кам’яними брилами автомобілі на вулиці Подільській. Чоловікові призначили покарання у вигляді обмеження волі на один рік з іспитовим строком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поліція автомобіль авто ніж пошкодив патрульні 
Матеріали по темі