Економіка

Споживачам природного газу почали повертати переплату за послугу розподілу

26 September 2023, 16:24

Споживачам, котрі здійснили у вересні або до кінця 2023 року оплату за послугу розподілу газу попередньому Оператору ГРМ - АТ "Житомиргаз" почали здійснювати повернення коштів.

Щоденно спеціалісти підприємства формують реєстри на підставі заяв про повернення переплати від споживачів. З 1 вересня до підприємства надійшло 886 листів, з них 296 абонентам повернули переплачені кошти, на суму 557 891 грн. На підприємстві наголошують - такі реєстри формуються щоденно, адже заяви від споживачів продовжують надходити.

Нагадуємо, що Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року зупинено дію ліцензій на розподіл газу у Житомирській області оператора газорозподільних мереж АТ «Житомиргаз». Однак припинення ліцензійної діяльності не звільняє боржників від обов'язків щодо сплати заборгованості за вже отриману послугу.

Якщо на особовому рахунку споживача за результатами остаточного розрахунку з попереднім ліцензіатом (АТ «Житомиргаз») обліковується переплата, необхідно підготувати пакет документів і звернутися з ним до найближчого Центру обслуговування клієнтів або надіслати поштою:

1. Письмову заяву (зразок наведений на картинці, який можна написати "від руки" вдома);

2. Копію паспорта (1-6 сторінки);

3. Копію ідентифікаційного коду;

4. Довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку);

5. Копію квитанції на суму переплати.

Адреса для листування поштою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 35, 10002, Україна

АТ "Житомиргаз"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ переплата Житомиргаз 
Матеріали по темі