Події

У селі Житомирського району авто врізалося у дерево: водій загинув, пасажир у реанімації

27 September 2023, 13:22

Поліція розслідує смертельну ДТП у Радомишльській громаді.

Про це 27 вересня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 26 вересня близько 6:00 поблизу села Теклянівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського РУП. Попередньо, 33-річний водій автомобіля ВАЗ 2101, рухаючись ґрунтовою дорогою у напрямку села Теклянівки, не впорався з керуванням транспортного засобу та виїхав за межі проїзної частини. Унаслідок цього відбулося зіткнення легковика з деревом. На жаль, керманич від отриманих травм загинув на місці. Його 27-річний пасажир з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, вранці 27 вересня поблизу Житомира на автодорозі «Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський» зіткнулися два автомобілі: легковик та вантажівка. Внаслідок аварії загинули двоє людей, пасажирка отримала травми.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 25 вересня у Житомирі на Київському мосту зіткнулися три автівки: одного з водіїв ушпиталили, на місці працювали слідчі з ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення Радомишль 
Матеріали по темі