Події

У Житомирі водій автомобіля Mercedes-Benz наїхав на 33-річну жінку, яка переходила дорогу на вулиці Івана Гонти

28 September 2023, 11:20

У Житомирі водій автомобіля Mercedes-Benz наїхав на 33-річну жінку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 вересня близько 18:00 на вул. Івана Гонти, постраждала потрапила до реанімації.

Про це 28 вересня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 37-річний житомирянин, водій автомобіля «Mercedes-Benz», здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину. Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 вересня близько 18:00 на вул. Івана Гонти в обласному центрі. Попередньо, 37-річний житомирянин, водій автомобіля «Mercedes-Benz», здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину. Унаслідок ДТП 33-річна містянка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці нагадують, що переходити проїзну частину необхідно лише по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

Нагадаємо, 7 вересня на перехресті вулиць Бориса Тена та Східної Nissan Leaf, виконуючи маневр, збив двох пішоходів. Унаслідок ДТП травми отримало подружжя: чоловік 45 років та його 43-річна дружина, яких доправили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня 2023 року у Вінниці водійка Nissan не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на пішохода, внаслідок автопригоди 28-річний житель Житомирської області загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ДТП Житомир наїзд на пішохода водій  
Матеріали по темі