Місто

КП «Житомирводоканал» ремонтуватиме водогін по вулиці Старовільській, рух перекриють

28 September 2023, 17:54

КП «Житомирводоканал» ремонтуватиме водогін по вулиці Старовільській, рух перекриють.

Про це під час засідання позачергового виконкому 28 вересня повідомив в.о. начальника управління комунального господарства міськради Віталій Шевчук

«Комунальне підприємство «Житомирводоканал» планує виконати ремонтні роботи водопроводу та каналізацій на аварійній ділянці по вулиці Старовільській: від перехрестя вулиць Троянівська-Старовільска до вулиці Старовільська, 25. Враховуючи те, що це роботи комунального підприємства, просимо дозволити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою міста Житомира» надати безоплатну контрольну картку КП «Житомирводоканал» для виконання цих робіт. Ці роботи плануємо виконати протягом місяця», - повідомив Віталій Шевчук.

Точна дата початку робіт на разі невідома. Під час ремонту Старовільську перекриватимуть, об’їзд буде вулицею Перемоги.

«Хотів би наголосити, що сьогодні погоджена комісією (з безпеки дорожнього руху) схема об’їзду, у цьому випадку по вулиці Старовільскій рух буде закритий, і ми повертаємось до тимчасової схеми – по вулиці Перемоги у дві сторони. Тобто дату (перекриття) ще водоканал попередньо узгодить і дасть управлінню по зв'язках з громадськістю, з якого числа ми це починаємо. Схема вже погоджена і буде оприлюднена», - уточнив заступник міського голови Олександр Шевчук.

Нагадаємо, 8 травня цього року в Житомирі водоканал почав заміну водопровідних та каналізаційних комунікацій на вулиці Лятошинського. 31 серпня водоканал інформував про закінчення перекладки 450 метрів технічно зношеної ділянки водопровідної магістралі діаметром 250 мм на Лятошинського. Станом на кінець вересня роботи ще тривають.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал виконком заміна водогону вул.Старовільська Шевчук ремонт мережі водогін 
Матеріали по темі