Місто

На період дії воєнного стану мер без конкурсу призначив директора житомирського ліцею

29 September 2023, 14:42

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Ірину Іваненко директором ліцею №20.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 25 вересня 2023 року.

«Призначити з 27 вересня 2023 року Іваненко Ірину Володимирівну на посаду директора ліцею №20 міста Житомира, у період дії воєнного стану, без проведення конкурсу, на умовах строкового трудового договору, до дати укладання строкового трудового договору з переможцем конкурсу, проведеного після припинення чи скасування воєнного стану, але не більш ніж на дванадцять календарних місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану», - йдеться у документі.

Підставою для призначення стала заява Ірини Іваненко від 14 вересня 2023 року.

На сайті ліцею №20 є інформація про Іваненко І.В.: заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель англійської мови та зарубіжної літератури, вчитель першої категорії, закінчила Житомирський державний педагогічний інститут ім. І.Я. Франка.

Нагадаємо, 1 вересня 2023 року, під час урочистої лінійки директор житомирського ліцею №20 Борис Ведмеденко повідомив, що вирішив піти з посади, але продовжить викладати історії.

Як повідомляв Житомир.info, з 21 березня 2023 року мер Житомира без конкурсу призначив Андрія Полуляха директором ліцею №1 (колишній ліцей при ЖДТУ).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей призначення ліцей №20 Іваненко  
Матеріали по темі