Влада

З начальником житомирського УАШ продовжили контракт, а в суді його чекає справа за порушення при утриманні доріг

29 September 2023, 15:33

Мер Житомира Сергій Сухомлин продовжив на рік контракт з начальником КП «Управління автомобільних шляхів» Андрієм Омельчуком.

Відповідне розпорядження мер підписав 25 вересня 2023 року.

«Укласти з начальником комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Омельчуком Андрієм Михайловичем контракт на термін з 07 жовтня 2023 року по 07 жовтня 2024 року», - йдеться у документі.

Водночас на розгляді в Корольовському районному суді м.Житомира перебуває справа про притягнення Андрія Омельчука до адміністративної відповідальності за ст. 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт). Покарання за зазначеною статтею – штраф (до 1020 грн) або адміністративний арешт на строк від п'яти до десяти діб.

Чергове засідання у справі призначене на 12 жовтня 2023 року.

Нагадаємо, Андрій Омельчук був призначений начальником КП «УАШ» з 7 квітня 2023 року, а 19 квітня на засіданні виконкому отримав зауваження від мера щодо ремонту доріг.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2023 року міська рада інформувала, що у межах реалізації заходів Другої фази проєкту «Міста доброчесності» проведуть роботу з оцінки доброчесності КП «Управління автомобільних шляхів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ контракт Омельчук суд КУпАП  
Матеріали по темі