Події

На трасі неподалік Житомира зіткнулися три автівки: травми отримав один із водіїв, на місці працюють слідчі

29 September 2023, 16:58

На трасі біля Оліївки близько 14 години сталася автопригода, на місці були правоохоронці. Зі слів очевидців, з автівки випав величезний камінь (граніт), оскільки водій вантажівки намагався загальмувати, щоб не зіткнутися з зустрічною автівкою. Попередньо, це і стало причиною автопригоди.

Про це 29 вересня Житомир.info повідомили журналісти.


У коментарі Житомир.info пресслужба Житомирського РУП проінформувала, що зіткнулися три автівки.

«Автотроща сталася 29 вересня близько 14:20 на автодорозі Житомир-Черняхів, неподалік села Піщанки. Попередньо, відбулося зіткнення автомобілів «Hyundai» та «Peugeot», які рухалися у попутному напрямку. Внаслідок удару останній виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з тягачем «Daf» під керуванням 39-річного містянина. У ДТП травми отримав водій автомобіля «Peugeot», 38-річний житель міста Житомира. Його було госпіталізовано. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. На місці працює СОГ Житомирського районного управління поліції», - зазначили в поліції.

Нагадаємо, 28 вересня на автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області сталися дві автопригоди з потерпілими. На місцях автопригод працювали патрульні, слідчі та медики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення поліція 
Матеріали по темі