Події

У Житомирі на перехресті неподалік Житнього ринку зіткнулися ВАЗ та Volkswagen: рух транспорту був частково ускладнений

2 October 2023, 09:56

У Житомирі зранку 2 жовтня на перехресті Івана Мазепи і Бориса Тена зіткнулися дві автівки, рух транспорту був частково ускладнений.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«Там на перехресті Івана Мазепи і Бориса Тена сталася аварія, зі сторони Житнього ринку, машини і трамваї стоять», - написала вона.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області проінформували, що дійсно 2 жовтня близько 8 години зіткнулися дві автівки, рух був частково ускладнений, однак станом на 9:30 вже всі транспортні засоби з дороги прибрали.

«Зранку 2 жовтня близько 8-ї години сталася ДТП, попередньо, із потерпілими, на перехресті вулиць Івана Мазепи і Бориса Тена. На місці автопригоди з’ясувалося, що зіткнулися автомобілі ВАЗ та Volkswagen. Пізніше медична допомога потерпілим не знадобилась і від госпіталізації відмовилися, та вирішили оформити європротокол», - прокоментували у поліції.

Нагадаємо, 29 вересня близько 14:20 на автодорозі Житомир-Черняхів, неподалік села Піщанки відбулося зіткнення «Hyundai» та «Peugeot», які рухалися у попутному напрямку. Внаслідок удару останній виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з тягачем «Daf» під керуванням 39-річного містянина. У ДТП травми отримав водій автомобіля «Peugeot», 38-річний житель міста Житомира. Його було госпіталізовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі