Події

У селі Житомирської області в результаті зіткнення з автомобілем Skoda загинув 61-річний мотоцикліст

2 October 2023, 11:46

На Звягельщині 1 жовтня сталась ДТП, у якій 61-річний мотоцикліст отримав травми не сумісні з життям.

Про це 2 жовтня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 1 жовтня у с. Чижівці Звягельського району. Попередньо, 29-річний житель Хмельниччини, керуючи автомобілем Skoda, здійснив зіткнення із мотоциклом Viking під керуванням 61-річного місцевого жителя, який рухався в попутному напрямку», - йдеться у повідомленні.

У результаті водій двоколісника від отриманих травм загинув на місці події.

За вказаним слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 2 жовтня у Житомирі на перехресті Івана Мазепи і Бориса Тена зіткнулися дві автівки, рух транспорту був частково ускладнений. Потерпілі від госпіталізації відмовилися.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2023 року на автодорозі Житомир-Черняхів, неподалік села Піщанки відбулося зіткнення «Hyundai» та «Peugeot», які рухалися у попутному напрямку. Внаслідок удару останній виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з тягачем «Daf» під керуванням 39-річного містянина. У ДТП травми отримав водій автомобіля «Peugeot», 38-річний житель міста Житомира. Його було госпіталізовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій Звягельський район зіткнення 
Матеріали по темі