Влада

Голова Житомирської облради, який дослужився до заступника командира частини, отримав відзнаку «За заслуги»

2 October 2023, 14:07

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко до Дня захисників і захисниць України, які проходили вранці 1 жовтня в центрі Житомира, отримав почесну відзнаку голови ОДА «За заслуги».

Про це 1 жовтня повідомила пресслужба облради.

«Під час урочистостей за зразкове виконання військового обов’язку, мужність і самовідданість у справі служіння Україні, захисту її суверенітету і територіальної цілісності Почесною відзнакою голови облдержадміністрації «За заслуги» було нагороджено голову Житомирської обласної ради Володимира Федоренка, який нині служить у лавах ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

На сайті обласної військової адміністрації відсутнє прізвище Федоренка в списку нагороджених начальником ОВА.

Сам Володимир Федоренко також написав у Facebook про свою відзнаку та подякував «побратимам та посестрам з якими пліч-о-пліч наближаємо Велику Перемогу нашої країни».

Зауважимо, що голова облради вже має звання «лейтенант», а під час нагородження озвучили його посаду – заступник командира військової частини А4089.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2022 року голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко підписав розпорядження про своє увільнення від виконання посадових обов'язків у зв’язку з призовом на військову службу. У відповідні на інформаційний запит наприкінці травня 2022 року Житомирський обласний ТЦК та СП повідомив, що голова облради 23 лютого 2022 року був заброньований Житомирською обласною радою, але згодом сержант Володимир Федоренко був виключений з військового обліку «у зв’язку з призовом по мобілізації».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Федоренко нагорода День захисників та захисниць заслуги 
Матеріали по темі