Події

У лісовому масиві на околиці Житомира грибники знайшли тіло 33-річного чоловіка, якого розшукували з травня

3 October 2023, 12:39

У лісовому масиві на території Тетерівської громади в кінці вулиці Березівської 2 жовтня близько 17 години грибники знайшли тіло людини. На місце викликали поліцію.

Про це Житомир.info дізнався із власних джерел.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі Житомирського райуправління поліції 3 жовтня підтвердили цю інформацію та зазначили, що загиблим є 33-річний чоловік.

«2 жовтня близько 17 години до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка у лісовому масиві на території Тетерівської громади.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Житомирського райуправління. Попередньо, за наявними в одязі документами, було встановлено, що загиблим є 33-річний житель Станишівської громади. Чоловік перебував у розшуку як безвісно зниклий з травня 2023 року.

Нині тіло скеровано для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Попередньо слідів насильницької смерті не виявлено», - розповіла речниця Житомирського РУП Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, наприкінці травня правоохоронці та рідні розшукували Чернякова Олександра Сергійовича, жителя села Кодні Станишівської громади, 1990 року народження. За словами родичів, чоловік 15 травня поїхав з дому обласного центру в справах та не повернувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція ліс гриби тіло труп РУП 
Матеріали по темі