Події

У відділенні банку в Житомирі затримали чоловіка, який погрожував оточуючим та мав при собі наркотики і пістолет

4 October 2023, 14:07

У Житомирі поліція охорони затримала у банківському відділенні чоловіка з наркотиками та з предметом, зовні схожий на пневматичний пістолет.

Про це 4 жовтня у своєму телеграм-каналі повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«3 жовтня у фінансовій установі один з відвідувачів став поводитися неадекватно, лаявся, погрожував оточуючим та персоналу. Відтак працівник банку натиснув тривожну кнопку», - йдеться у повідомленні.

На місці події поліцейські охорони затримали чоловіка, на якого вказали очевидці. Під час поверхневого огляду у нього виявили пакунок з подрібненою рослинною масою, попередньо – наркотичним засобом. Також у чоловіка був предмет, зовні схожий на пістолет, ймовірно - пневматичний.

За таких обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління поліції. Поліцейські вилучили виявлене та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Встановлено, що причетний до події 33-річний житомирянин раніше неодноразово притягувався до відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 309

Нагадаємо, 2 жовтня пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області повідомила про те, що суд проголосив вирок, яким визнав 20-річного бердичівлянина винним у завершеному замаху на вбивство з корисливих мотивів, розбої, учиненому в умовах воєнного стану, викраденні автомобіля та документів. Обвинувачуваний, перебуваючи у стані, викликаному вживанням наркотичних засобів, вирішив заволодіти чужим майном.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2023 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що у Житомирській області взяли під варту наркокур’єра, якого кілька днів тому на трасі затримали патрульні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція охорона банк наркотики наркотик пістолет зброя 
Матеріали по темі