Місто

Житомирський водоканал нагадав, чому по дорогах міста тече вода, та оприлюднив графік промивки мереж на наступний тиждень

4 October 2023, 16:40

Активність коментування нашої роботи сьогодні просто б'є всі рекорди, а все - завдяки промивці водопровідних мереж на Польовій. Відкриті люки, з яких тече бистра вода, - справді виглядають так, що здається, ніби варто висловити занепокоєння, але насправді саме так промиваються мережі від осаду, накопиченого у них.

Про це 4 жовтня пише пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Нагадуємо, що ми розпочали велику осінню промивку через відкриття пожежних гідрантів. Фонтани з люків у жовтні - ознака того, що все іде згідно з планом: трубопроводи миються», - зазначають у водоканалі.

Графік промивки на наступний тиждень:

9 жовтня «митимуться» водопровідні мережі Корбутівки і Мальованки.

10 жовтня - проводитиметься промивка водопровідних мереж у с. Тетерівка, Перлявка, Корчаку та Денишах.

11 жовтня - у Зарічанах, Гуйві, Новогуйвинському.

12 жовтня - промиватимуться трубопроводи, що живлять мікрорайон Смолянку, Промисловий район міста та с. Слобода-Селець.

13 жовтня - промиватимемо водогін на Польовій.

Нагадаємо, раніше, 28 вересня, пресслужба водоканалу попереджала про проведення масштабної промивки та дезінфекції мереж задля того, аби у кранах кожного житомирянина покращилась якість води.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2023 року у водоканалі попереджали, що комунальники планували промивку вуличних, квартальних, магістральних водопровідних мереж у ніч із 3 на 4 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал промивка дезінфекція 
Матеріали по темі