Влада

У мера Житомира буде заступник з питань ветеранів, а в ОДА – відділ з питань ветеранської політики

4 October 2023, 17:14

У мера Житомира Сергія Сухомлина буде новий заступник з питань ветеранів, а в обласній військовій адміністрації ветеран очолить новий підрозділ.

Про це повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко на брифінгу 4 жовтня після завершення засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України, яке проходило цього дня в Житомира за участю міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка та міністерки у справах ветеранів Юлії Лапутіної.

«Міський голова Житомира Сергій Іванович Сухомлин анонсував сьогодні заступника з питань ветеранів – людина, яка зараз демобілізується зі служби, кавалер орденів. Він не розкрив цю фігуру. Житомирщина є лідером з впровадження ветеранської політики, зокрема, я сьогодні представив нового керівника структурного підрозділу (ОВА), також ветерана, учасника «Ігор Нескорених» Дениса Соколовського, який буде фактично формувати ветеранську політику в області», - сказав Віталій Бунечко.

Згодом начальник ОВА уточнив, що Соколовський очолить новий відділ.

«Безпосередньо в Житомирській ОВА ми створили окремий структурний підрозділ – Відділ з питань ветеранської політики, який буде координувати процес реабілітації та адаптації наших захисників на обласному рівні. Його очолив ветеран, учасник Ігор Нескорених – Денис Соколовський», - йдеться у дописі Віталія Бунечка.

Зауважимо, що заступником начальника управління – начальником відділу фізичної культури та спорту управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА працює Соколовський Денис Олександрович.

Щодо нового заступника Житомирського міського голови, то за кандидатуру на посаду заступника мера мають проголосувати депутати міської ради. В коментарі Житомир.info мер Сергій Сухомлин наголосив, що поки офіцер-кандидат не демобілізується, він не буде називати його прізвище.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2023 року в університеті «Житомирська політехніка» за сприяння Мінветеранів відкрили Центр ветеранського розвитку, де будуть навчати новій професії – помічник ветерана.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ветеран Бунечко Сухомлин відділ ОВА заступник  
Матеріали по темі