Місто

У Житомирі з 7 жовтня перекриють вулицю Старовільську через ремонт водогону

5 October 2023, 10:45

На період проведення реконструкції водопровідної мережі на вулиці Старовільській у Житомирірух транспорту буде обмежений починаючи з 7-ї години, 7-го жовтня.

Про це 4 жовтня повідомила Патрульна поліція Житомирської області.

«Організація дорожнього руху та об'їзд вулиці Старовільської буде здійснюватися альтернативними маршрутами, а саме: на вулиці Перемоги буде організовано двосторонній рух (з використанням смуги руху маршрутних транспортних засобів);на вулиці Троянівській також організовано двосторонній рух (на відрізку полотна з рухом в одному напрямку). Просимо водіїв з розумінням поставитися до обмежень, враховувати тимчасові зміни у русі транспорту та завчасно планувати свій маршрут», - йдеться в повідомленні.



Нагадаємо, 28 вересня під час засідання позачергового виконкому в.о. начальника управління комунального господарства міськради Віталій Шевчук повідомив, що КП «Житомирводоканал» ремонтуватиме водогін по вулиці Старовільській, рух перекриють.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня цього року в Житомирі водоканал почав заміну водопровідних та каналізаційних комунікацій на вулиці Лятошинського. 31 серпня водоканал інформував про закінчення перекладки 450 метрів технічно зношеної ділянки водопровідної магістралі діаметром 250 мм на Лятошинського. Станом на кінець вересня роботи ще тривають.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху Старовільська Житомирводоканал водогін ремонт водоканал водомережа  
Матеріали по темі