Події

Жителька громади Житомирської області продавала квіти, які викрадала на могилах загиблих воїнів

5 October 2023, 12:21

Жінка, яка викрадала квіти з могил загиблих воїнів у Звягелі, використовувала їх для виготовлення букетів на продаж.

Про це 5 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції Житомирщини.

«Звягельські поліцейські встановили жінку, яка викрадала квіти з могил військовослужбовців. За наявною інформацією, 51-річна жителька м. Звягеля займалася продажем букетів. Нині поліцейські перевіряють причетність жінки до інших подібних правопорушень та встановлюють потерпілих», - йдеться у повідомленні.

Днями до Звягельського районного відділу поліції надійшло кілька повідомлень від містян про крадіжки квітів та вазонів з могил їх родичів. Також момент вчинення правопорушення було зафіксовано завдяки відеонагляду у системі «Безпечне місто».

Тож, провівши низку заходів, дільничні офіцери поліції з’ясували, що до подій причетна 51-річна місцева жителька. Її розшукали за місцем проживання. Там же виявили й кілька вазонів з квітами, ймовірно взятими з місць поховань. Попередньо, жінка використовувала квіти для виготовлення букетів та продавала їх за ціною від 50 до 100 гривень.

Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, 28 вересня Звягельска міська рада повідомила про те, що у Звягелі система відеонагляду зафіксувала чергове викрадення квітів та лампадок з могил загиблих воїнів на центральному кладовищі по вул.Василя Стуса.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2023 року в селі Іванівка Житомирського району на могилі захисника понівечили прапори – державний стяг та полотнище з емблемою військової бригади. Обставини з’ясовувала поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище Звягель вандалізм наруга військове кладовище крадійка поліція 
Матеріали по темі