Події

На трасі Київ-Чоп зіткнулися три автівки: рух транспорту в напрямку Житомира частково ускладнений

5 October 2023, 12:24

На автодорозі Київ — Чоп 5 жовтня близько 11 години сталася ДТП за участю трьох автомобілів, рух транспорту в напрямку обласного центру частково ускладнений та здійснюється крайньою лівою смугою.

Про це 5 жовтня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 11-ї години, на 120 км автодороги Київ — Чоп сталась автопригода за участю транспортних засобів Mazda, ГАЗ та Ford. Рух транспорту в напрямку міста Житомира частково ускладнено та здійснюється крайньою лівою смугою. Як встановили патрульні, водій авто Mazda не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем ГАЗ, який внаслідок інертного руху наїхав на транспортний засіб Ford. У результаті ДТП ніхто не травмувався», - йдеться в повідомленні.

На керманича автомобіля Mazda, інспектори склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 30 вересня на трасах Житомирської області у Тетерівській та Пулинській громадах сталися дві ДТП, в результаті яких 28-річний пішохід загинув, а 45-річний отримав травми.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2023 року на трасі Київ-Чоп поблизу села Світин сталась ДТП з потерпілими. Водій автомобіля Renault не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом Mercedes, який рухався попереду. Від медичної допомоги пасажирка авто Renault відмовилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція рух ускладнений 
Матеріали по темі