Місто

У Житомирі всі навчальні заклади та медустанови готові до опалювального сезону, в багатоповерхівках роботи ще тривають

6 October 2023, 11:16

У Житомирі останні приготування до початку опалювального сезону наближаються до завершення.

Про це 6 жовтня повідомляє КП «Житомиртеплокомуенерго».

«Підготовка житлових будинків та установ бюджетної сфери майже завершена. Наразі 95% житлових будинків успішно пройшли 2 обов'язкові перевірки теплової інспекції ЖТКЕ. В 70% багатоквартирних будинків система вже заповнена теплоносієм. Всі 38 дошкільних навчальних закладів, 28 закладів загальної середньої освіти, заклади позашкільної освіти, а також 18 медичних установ пройшли перевірки і готові до пуску тепла. ЖТКЕ забезпечене номінаціями на газ та електрику на жовтень. Днями завершуємо ремонтні роботи і чекаємо на рішення міськвиконкому щодо початку опалювального сезону», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, теплокомуненерго продовжує роботу зі зменшення рівня заборгованості населення перед ЖТКЕ. Загальний борг станом на 27 вересня становив понад 243 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2023 року на засіданні міськвиконкому директор комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин розповів, що місто повністю готове до опалювального сезону, однак заборгованість населення за минулий становила 32 млн грн, а держава й досі не повернула 260 млн грн різниці в тарифах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло теплокомуненерго опалення опалювальний сезон 
Матеріали по темі