Місто

Офіційний дилер компанії «Stihl» у Житомирі продемонстрував студентам сучасну техніку

6 October 2023, 13:17

Офіційний дилер компанії «Stihl» у Житомирі пропонує надійні інструменти для заготівлі дров, догляду за присадибною ділянкою або будівництва. Ознайомитися із різноманітним асортиментом та перевірити на міцність прилади мали змогу майбутні майстри лісу, студенти Поліського національного університету.

«Традиційно восени проводимо День факультету лісового господарства та екології. Цього року ми проводимо у ширшому варіанті – це ярмарок та запросили партнерів з Житомира, а саме компанію «Stihl», щоб вона продемонструвала продукцію, яка пов'язана з лісовим господарством. Це власне інструменти без яких не можлива їх діяльність, оскільки у нас центральною спеціальністю є лісове господарство. Тут представлені засоби, які потрібні при лісозаготівельних роботах, при догляді за лісом, для зеленбуду, для догляду за рослинами», - говорить завідувач кафедри лісівництва, лісових культур та таксації лісу Юрій Сірук.

Студентам продемонстрували з десяток інструментів та дали спробувати ними попрацювати.

«Пили акумуляторні та бензинові, акумуляторна газонокосарка, мотокоса, повітродувки. Різні інструменти, які знадобляться у лісовому господарстві та в домашньому використанні», – розповідає про асортимент офіційний дилер компанії «Stihl» у Житомирі Вячеслав Дубовик.

«Такі заходи дуже цікаві та корисні. Можна прийти помацати техніку, спробувати нею попрацювати, а ще вам все розкажуть та покажуть», - ділиться враженнями студент Роман.

Офіційний дилер компанії «Stihl» у Житомирі пропонує не лише якісні інструменти, а й відповідне обслуговування.

«Компанія «Stihl» – це передовий виробник садової техніки у світі. Ми вважаємо себе одними з кращих виробників, бо ми пропонуємо, як продукт, так і сервісну підтримку, гарантійне обслуговування. Найважливіше – ціна відповідає якості», - говорить офіційний дилер компанії «Stihl» у Житомирі Вячеслав Дубовик.

Садові інструменти нового покоління доступні в магазини «Господар» та «Інструментал».

Житомир

Адреса:Гагаріна 13/67

Адреса: Небесної Сотні 7/20

Бердичів

Адреса: 30-річчя Перемоги, 3

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Stihl 
Матеріали по темі