Суспільство

Спортсменка з Житомирської області завоювала «бронзу» на чемпіонаті Світу з таїландського боксу муей-тай

6 October 2023, 16:24

Спортсменка із Житомирської області Крістіна Півень стала володаркою бронзової нагороди на чемпіонаті Світу з таїландського боксу муей-тай.За призові місця змагалися 1078 учасників із 77 країн.

Про це 6 жовтня інформує управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Чудові новини із міжнародної арени. Спортсменка із Житомирщини Крістіна Півень стала володаркою бронзової нагороди на Чемпіонаті Світу з таїландського боксу Муей-Тай. Чемпіонат серед молоді, юніорів та юнаків проходить у Туреччині з 01 по 07 жовтня. За призові місця змагалися 1078 учасників із 77 країн. Крістіна Півень – вихованка військово-патріотичного спортивного клубу «Козак» виборола третє місце пʼєдесталу серед молоді у ваговій категорії – 54 кг. Вітаємо із чудовим результатом спортсменку та тренера Олега Глінського», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, спортсмени з Житомирської області посіли 3 місце на командному чемпіонаті України з легкої атлетики, який відбувався наприкінці вересня у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що пауерліфтери Житомирської області здобули призові місця Кубку України з жиму лежачи та перепустку на Чемпіонат Світу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: муей-тай таїландський бокс Півень чемпіонат бокс "бронза" 
Матеріали по темі