Події

На трасі Київ-Чоп сталася ДТП: рух транспорту в напрямку столиці організували через Житомир

7 October 2023, 12:22

Зранку 7 жовтня поблизу села Кам’янка сталася аварія, внаслідок чого рух ускладнений.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталась, близько 10-ї години, на 145 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Кам'янка, Житомирського району), рух транспорту ускладнений в обох напрямках Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху, організували реверсний рух та займаються оформленням адміністративних матеріалів», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що о 12:14 пресслужба патрульної поліції проінформувала, що об'їзд місця пригоди в напрямку міста Києва організовано через місто Житомир.

Нагадаємо, 5 жовтня близько 11 години на автодорозі Київ — Чоп сталася ДТП за участю трьох автомобілів, рух транспорту в напрямку обласного центру був частково ускладнений та здійснювався крайньою лівою смугою.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2023 року на трасі Київ-Чоп поблизу села Світин сталась ДТП з потерпілими. Водій автомобіля Renault не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом Mercedes, який рухався попереду. Від медичної допомоги пасажирка авто Renault відмовилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція постраждалий рух ускладнений 
Матеріали по темі