Суспільство

Упродовж доби через негоду в Житомирській області рятувальники прибирали повалені дерева у двох громадах, ще кілька – лишилися без світла

8 October 2023, 11:05

Упродовж доби рятувальники два рази надавали допомогу населенню у прибиранні аварійних дерев.

Про це 8 жовтня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«7 жовтня о 16:05 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу с.Стара Чорторія Любарської територіальної громади Житомирського району внаслідок поривів вітру на автодорогу повалилося дерево, що перекрило рух транспортним засобам. Про це рятувальників сповістили водії, які не могли проїхати повз перешкоди. За допомогою бензопили бійці ДСНС розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини дороги. Аналогічна допомога надавалася поблизу с. Рудня Пошта Тетерівської громади того ж самого району», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією рятувальників, минулої доби внаслідок сильного вітру та дощу без електропостачання лишилися вісім населених пунктів в Житомирському районі (Романівська ТГ, Чуднівська ТГ), Коростенському районі (Малинська ТГ) та Бердичівському районі. Наразі проводяться роботи працівниками обленерго щодо відновлення електропостачання.

Нагадаємо, упродовж доби з 20 по 21 липня в місті та області рятувальники прибирали повалені негодою дерева, одне з яких впало на автівку в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня 2023 року рятувальники на Житомирщині прибирали повалені дерева з автошляхів та відкачували упродовж доби ґрунтові води з приватних домоволодінь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник ДСНС негода погода дерево дерева знеструмлення 
Матеріали по темі