Події

У Житомирі на Покровській п’яний водій Mazda врізався у Fiat

9 October 2023, 11:45

У Житомирі 8 жовтня на Покровській патрульні виявили водія у стані сп'яніння під час оформлення матеріалів ДТП, де зіткнулися Mazda та Fiat.

Про це 9 жовтня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Автопригода сталася учора, близько 15-ї години, на вулиці Покровській, за участю транспортних засобів Mazda та Fiat. Патрульні встановили, що водій авто Mazda не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції, не впорався з керуванням і зіткнувся з транспортним засобом Fiat, водійка якого зупинилася попереду на заборонний сигнал світлофора. Під час перевірки документів у керманича Mazda, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування на місці зупинки. Результат позитивний — 1,89 проміле», - йдеться в повідомленні.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, ввечері 8 жовтня в Житомирі на вулиці Перемоги Volkswagen в’їхав у припаркований Iveco, на керманича першої автівки патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 7 жовтня 2023 року поблизу села Кам’янка сталася аварія з потерпілими, внаслідок чого рух транспорту був ускладнений, об’їзд організували через Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція водій нетверезий водій 
Матеріали по темі