Події

У райцентрі Житомирської області дерево впало на автомобіль, а у Житомирі – перекрило провулок

9 October 2023, 12:25

Упродовж минулої доби бійці ДСНС здійснили 9 виїздів на розрізання та прибирання 14 дерев, повалених сильними поривами вітру.

Про це 9 жовтня інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Здебільшого події сталися на території Коростенського району - в Овруцькій, Коростенській та Малинській громадах. А також у селах Колодязьке Коростишівської громади та Горбулів Черняхівської громади, у містах Звягелі та Житомирі. Зокрема, увечері 08 жовтня до Служби порятунку «101» надійшло звернення від органів місцевого самоврядування про необхідність прибрати дерева, які впали на автодорозі біля с.Підруддя Овруцької громади та повністю перекрили рух для транспорту. На допомогу рятувальникам від овруцької громади було залучено трактор. Бійці ДСНС розрізали та розтягнули чотири повалені негодою дерева, і упродовж години проїжджа частина була вже вільною для руху. У м.Звягель бійцями ДСНС проводилися аварійні роботи по прибиранню дерева, яке впало на автомобіль. Подія сталася близько 21:00 на одній із вулиць районного центру. Через сильні пориви вітру у дерева тріснув стовбур і гілля впало на поруч припаркований автомобіль та пробило його покрівлю, також пошкодило лобове скло іншого авто», - йдеться в повідомленні.

У Житомирі бійці ДСНС розрізали та прибрали дерево, яке впало та перекрило дорогу у першому провулку Смоківському.

Нагадаємо, 8 жовтня ГУ ДСНС у Житомирській області повідомило, що упродовж доби через негоду рятувальники два рази надавали допомогу населенню у прибиранні аварійних дерев. Через дощі та пориви вітру станом на ранок 9 жовтня 2023 року в Україні знеструмлені більш ніж 250 населених пунктів, з них 45 – у Житомирській області, а в Житомирі вітер повалив паркан.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби з 20 по 21 липня 2023 року в місті та області рятувальники прибирали повалені негодою дерева, одне з яких впало на автівку в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода ДСНС рятувальник дерево знеструмлення погода дерева 
Матеріали по темі