Суспільство

За вихідні електрики відновлювали подачу напруги до понад 160 аварійно знеструмлених населених пунктів Житомирської області

9 October 2023, 14:15

Негода, що вирувала цими вихідними на Житомирщині, заподіяла шкоди електромережам області. Виникли технологічні порушення в роботі електрообладнання – відтак аварійним бригадам довелося попрацювати.

Про це 9 жовтня повідомляється на сторінці АТ «Житомиробленерго».

«Упродовж останніх двох діб працівники обленерго ліквідували 72 аварійних пошкодження у мережах 110-10 кВ в усіх районах області; подали напругу аварійно знеструмленим споживачам 161 населеного пункта. Наразі ще не встигли відновити живлення мешканцям Коростенського району, тож близько 3300 споживачів ще поки без напруги. Ми далі працюємо, не залишаємо цю роботу на потім, бо виконуємо завдання 24/7», - йдеться в дописі.

Нагадаємо, через дощі та пориви вітру станом на ранок 9 жовтня в Україні знеструмлені більш ніж 250 населених пунктів, з них 45 – у Житомирській області, а в обласному центрі вітер повалив паркан. Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС здійснили 9 виїздів на розрізання та прибирання 14 дерев, повалених сильними поривами вітру.

Як повідомляв Житомир.info, за добу з 7 на 8 жовтня 2023 року через негоду рятувальники два рази надавали допомогу населенню у прибиранні аварійних дерев.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода негода дощ вітер електропостачання електрик АТ "Житомиробленерго" Житомиробленерго обленерго 
Матеріали по темі