Суспільство

Унаслідок сильного вітру в Житомирській області одне дерево впало на дах будинку, інше - на території школи

10 October 2023, 11:23

За добу рятувальники області два рази залучалися до прибирання повалених поривами вітру дерев: одне дерево впало на дах оселі, інше - на території місцевої школи між двома господарчими будівлями та частково на проїжджу частину.

Про це 10 жовтня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«9 жовтня о 9:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Лугини Коростенського району на дах приватного житлового будинку впало дерево. На місці події стало відомо, що через сильні пориви вітру на дах оселі, критий черепицею, впала велика береза. Бійці ДСНС за допомогою бензопили розрізали дерево», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у с. Корнинське Житомирського району дерево впало на території місцевої школи між двома господарчими будівлями та частково на проїжджу частину. Черговим відділенням рятувальників надана допомога у зрізанні та прибиранні його.

Внаслідок обох пригод загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, 9 жовтня пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області повідомила про те, що упродовж минулої доби бійці ДСНС здійснили 9 виїздів на розрізання та прибирання 14 дерев, повалених сильними поривами вітру. У райцентрі Житомирської області дерево впало на автомобіль, а у Житомирі – перекрило провулок.

Як повідомляв Житомир.info, 8 жовтня 2023 року ГУ ДСНС у Житомирській області повідомило, що упродовж доби через негоду рятувальники два рази надавали допомогу населенню у прибиранні аварійних дерев. Через дощі та пориви вітру станом на ранок 9 жовтня 2023 року в Україні знеструмлені більш ніж 250 населених пунктів, з них 45 – у Житомирській області, а в Житомирі вітер повалив паркан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник дерево вітер повалене дерево ДСНС погода 
Матеріали по темі