Суспільство

Житомирська спортсменка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи із рукопашного бою

10 October 2023, 16:49

Житомирська спортсменка Лілія Павлюк чотири рази виграла поєдинки із рукопашного бою та здобула звання срібної призерки Чемпіонату Європи.

Про це 10 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Вихованка ЖОДЮСШ «Динамівець» Лілія Павлюк виборола срібну сходинку пʼєдесталу Європи із рукопашного бою», - йдеться у повідомленні.

Спортсменка з Житомирщини виборола звання срібної призерки Чемпіонату Європи із рукопашного бою серед дорослих в розділі «стінка на стінку» та виграла 4 поєдинки.

Змагання «IBF OPEN European Championship - 2023» проходили у місті Оснабрюк (Німеччина). Участь взяли команди з п’ятнадцяти країн.

Нагадаємо, 5 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирська спортсменка Ольга Хомутовська виборола чемпіонство на фіналі Кубку України зі стрільби з лука, що проходив в м. Чернівці з 2 по 5 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, з 20 по 24 вересня у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби з лука серед дорослих. Вихованка житомирської ОДЮСШ посіла перше місце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт чемпіонат кубок рукопашний бій Лілія Павлюк срібло чемпіон змагання 
Матеріали по темі