Місто

У Житомирі розпочати опалювальний сезон планують з 16 жовтня

11 October 2023, 17:13

У Житомирській громаді опалювальний сезон розпочнеться 16 жовтня.

Про це 11 жовтня повідомила Житомирська міська рада з посиланням на відповідний проєкт рішення виконавчого комітету.

«Перші у переліку підключення до центрального теплопостачання – дошкільні, шкільні навчальні заклади освіти та заклади охорони здоров’я. Коли упродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме +8 градусів С, централізованим теплопостачанням забезпечать житлові будинки, незалежно від форм власності та відомчої належності, за умов раціонального використання енергоносіїв. КП «Житомиртеплокомуненерго» доручать забезпечити технологічний пуск котелень на території Житомирської міської територіальної громади. Рекомендують це зробити і житомирській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», а також іншим суб’єктам господарювання, постачальникам теплової енергії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що щоденно проводитиметься моніторинг погодних умов для запровадження заходів раціонального використання енергоносіїв шляхом оптимізованого надання послуг за умов дотримання нормативної температури повітря у приміщеннях квартир житлових будинків та об’єктів соціальної сфери.

Нагадаємо, в Києві 9 жовтня почали підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки. А от у Житомирі в теплокомуненерго інформували, що поки спостерігають за погодою.

Як повідомляв Житомир.info, минулий опалювальний сезон у Житомирі розпочався з 20 жовтня 2022 року і завершився 14 квітня 2023 року. Станом на 6 жовтня 2023 року всі навчальні заклади та медустанови Житомира були готові до опалювального сезону, в багатоповерхівках підготовчі роботи ще тривали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон тепло опалення 
Матеріали по темі