Суспільство

На чемпіонаті України з спортивного туризму житомирські спортсмени здобули «срібло»

12 October 2023, 11:11

Команда спортсменів з Житомирської області здобула «срібло» на чемпіонаті України зі спортивного туризму, який проходив у Вінницькій області.

Про це 11 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Срібну сходинку завоювали спортсмени Житомирщини на чемпіонаті України зі спортивного туризму (водний туризм). Команда Житомирської Федерації спортивного туризму у складі екіпажів: Марченка Олександра, Гаврилюка Вадима – катамаран С-2 (двійка) Марченка Олександра ст., Косухи Сергія, Радзивіла Миколи та Радзивіла Олексія – катамаран С-4 (четвірка) у командній боротьбі вибороли друге місце на дистанціях слалом, естафета та у загальному заліку завоювали срібну сходинку», - йдеться у повідомленні.

Змагання проходили у смт. Сокілець Вінницької області, участь взяли 14 команд з 10 регіонів нашої країни.

Нагадаємо, 10 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирський спортсмен у складі збірної команди України здобув срібну нагороду на Чемпіонаті Європи з традиційного карате.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирська спортсменка Ольга Хомутовська виборола чемпіонство на фіналі Кубку України зі стрільби з лука, що проходив в м. Чернівці з 2 по 5 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання спорт чемпіонат спортсмени срібло спортивний туризм 
Матеріали по темі