Події

Нетверезі водії скоїли 2 ДТП: в області водій Chery наїхав на відбійник, а у Житомирі керманич Ford зіткнувся з Hyundai

12 October 2023, 12:15

У Житомирській області увечері 11 жовтня нетверезий водій наїхав на відбійник, а у Житомирі п`яний керманич Ford зіткнувся з авто Hyundai.

Про це 12 жовтня інформує пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 19-ї години, на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський сталося ДТП без потерпілих. Водій автомобіля Chery не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та скоїв наїзд на відбійник. Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин відмовився пройти освідування у встановленому законом порядку», - йдеться в повідомленні.

На водія інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння), ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

«Інша ДТП сталася у місті близько 20-ї години, на вулиці Великій Бердичівській, де водій авто Ford зіткнувся з авто Hyundai. Під час оформлення автопригоди, патрульні виявили у водія Ford, який здійснив ДТП, ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич — також відмовився від освідування. Інспектори склали відповідні адміністративні матеріали», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, ввечері 11 жовтня у Житомирі на верхній Польовій зіткнулися Audi та Hyundai, внаслідок чого постраждала жінка, яку госпіталізували до обласної лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2023 року близько 15 години в Житомирі на перехресті вулиць Покровська та Домбровського, біля Сінного ринку, зіткнулися дві автівки, після чого одна з них вилетіла на тротуар: травмувалася жінка-пішохід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП нетверезий водій поліція аварія патрульна поліція  
Матеріали по темі