Місто

Міська рада показала пікапи, які для військових купило житомирське ТТУ за бюджетні кошти

12 October 2023, 14:01

Від Житомира бійцям передали позашляховики.

Про це 12 жовтня повідомила Житомирська міська рада.

«ТТУ придбало автівки за кошт місцевого бюджету. Зокрема, минулого тижня пікап поїхав на Харківський напрямок. Нині він вже у військових. Ще одна автівка передана 138-му батальйону. І ось сьогодні черговий позашляховик поїхав на 190-ий навчальний центр», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що автівки, які передали військовим, комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» купило на початку жовтня без застосування електронної системи торгів. До цього, у вересні, ТТУ кілька разів оголошувало тендери, але торги не відбувалися через відсутність пропозицій.

5 жовтня ТТУ уклало договорі з Люшненко Віліною Євгеніївною на придбання двох автомобілів типу пікап: за 1 млн 280 тис. грн купили Mitsubishi L 200 – за 500 тис. грн і за 780 тис. грн.

Цього ж дня ТТУ уклало договір з ФОП Самохвалов Андрій Володимирович на придбання вантажних автомобілів типу пікап б/у: за два Ford F 150 заплатили 1 млн 490 тис. 500 грн – 590 тис. грн та 905 тис. грн.

Зараз КП «ЖТТУ» намагається за 1 млн грн купити повнопривідний мікроавтобус б/у: 10 жовтня провели тендер, єдиним учасником якого було ТОВ «Віннер Автомотів» з пропозицією 989 тис. грн, але її відхилили, бо фірма так і не подала жодного документа; 11 жовтня оголошений новий тендер, який має відбутися 19 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 30 серпня 2023 року для потреб ЗСУ виділили з міського бюджету 50 млн грн, мер Сергій Сухомлин розповідав, що будуть закуповувати дрони, пікапи, снайперські гвинтівки та багато іншого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ автомобіль ЗСУ військові бюджет закупівля міськрада 
Матеріали по темі