Влада

У Житомирі на нагородження спортсменів за зайняті призові місця виділили понад 450 тис. грн з обласного бюджету

13 October 2023, 16:44

У Житомирській ОВА привітали спортсменів та нагородили їх подяками, сертифікатами на отримання спортінвентарю та грошей.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Сьогодні, 13 жовтня, у Житомирській ОВА відбулося нагородження спортивної громади області за зайняті призові місця. У заході взяли участь начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець», - йдеться в повідомленні.

Начальник Житомирської ОВА привітав спортсменів та нагородив їх подяками Житомирської обласної військової адміністрації, сертифікатами на отримання спортивного інвентарю та матеріальних винагород.

«Тренерам та наставникам бажаю талановитих і наполегливих вихованців, спортсменам – жаги до перемоги й омріяних Олімпійських медалей. А також бажаю всім міцності духу та здоров’я», зауважив начальник Житомирської ОВА.

Сертифікати на отримання спортивного інвентарю отримали:

– відділення велосипедного спорту Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності на суму 275 000,00 гривень;

– відділенню стрільби з луку ДЮСШ «Динамівець» на суму 160 500,00 гривень.

Сертифікати на отримання матеріальних винагород отримали:

1) Хомутовська Ольга (2000,00 гривень) та тренер Іван Мазепа (2000,00 гривень) – за I місце на Чемпіонаті України зі стрільби з луку;

2) Павлюк Лілія (7500,00 гривень) та тренер Леонід Українець (5500,00 гривень) – за I та III місце 7-х Всесвітніх молодіжних Ігор з рукопашного бою (Італійська Республіка), Срібна призерка чемпіонату Європи (Федеративна республіка Німеччина).

Подяками Житомирської обласної військової адміністрації нагородили:

Сидоренко Михайло та тренер Степанчук Сергій – Чемпіон Європи з боксу серед юнаків 2023 року (м. Марібор, Словенія).

Для Житомир.info у Житомирській обласній військовій адміністрації уточнили, що кошти на матеріальні винагороди та інвентар виділили з обласного бюджету. Загальна сума складає 452, 5 тис. грн.

Нагадаємо, 10 жовтня пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що житомирська спортсменка Лілія Павлюк чотири рази виграла поєдинки із рукопашного бою та здобула звання срібної призерки Чемпіонату Європи.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська спортсменка Ольга Хомутовська виборола чемпіонство на фіналі Кубку України зі стрільби з лука, що проходив в м. Чернівці з 2 по 5 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт спортсмен тренер нагородження винагорода сертифікат ОВА бюджет обласний бюджет Хомутовська Павлюк Денисовець Мазепа Українець Сидоренко Степанчук 
Матеріали по темі