Події

На сільській дорозі в Житомирському районі нетверезий водій ВАЗ в’їхав у дерево, він та пасажир отримали травми

14 October 2023, 14:13

У Новоборівській громаді травми у ДТП отримали нетверезий водій та пасажир легковика, дорожньо-транспортна пригода сталася 13 жовтня близько 10:00 неподалік села Кропивні.

Про це 14 жовтня повідомляє Житомирське райуправління поліції.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21093, 30-річний житель Новоборівської громади, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревом. У результаті ДТП керманич та пасажир ВАЗівки,45-річний житель громади, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу. Після надання необхідної допомоги водій надалі буде проходити лікування амбулаторно. Під час освідування керманича було зафіксовано його нетверезий стан (1,3 проміле)», - йдеться у повідомленні.

Нині слідчі відділення поліції № 4 (смт Хорошів) Житомирського РУП встановлюють усі обставини ДТП у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Згідно з чинним законодавством таке правопорушення карається ув’язненням на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 жовтня 2023 року у Житомирі сталася ДТП на вулиці Вітрука за участю двох автомобілів та мотоцикла: Seat зачепив мотоцикл після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Kia Rio, на водія Seat склали протоколи за кількома статтями, серед яких – керування без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція водій алкогольне сп'яніння  
Матеріали по темі