Суспільство

Житомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини та відвезли переселенців до Звягеля

15 October 2023, 09:38

В Бердичеві рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини.

Про це 15 жовтня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«Сьогодні вранці до м. Бердичів прибув черговий поїзд із переселенцями зі східних регіонів України. На вокзалі в залі очікування для прибулих влаштували зону відпочинку, також там вони могли поспілкуватися з психологами та отримати допомогу. Цього разу до Житомирщини приїхало 13 внутрішньо переміщених осіб, з них 5 дітей та 2 людей з обмеженими можливостями», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники допомогли перенести людям багаж до автобуса, яким далі їх відвезли до м. Звягель, де влаштують у місцях тимчасового проживання.

Нагадаємо, 7 жовтня евакуаційним потягом на Житомирщину приїхали 17 вимушених переселенців з Донецької області, серед яких 12 – особи з інвалідністю.

Як повідомляв Житомир.info, з 18 квітня 2023 року евакуація цивільних мешканців Донеччини проводиться до Житомирської області. 19 квітня першим потягом до Житомирської області прибули 26 жителів Донеччини, яких евакуювали з районів активних бойових дій та розмістили на території Андрушівської громади. До жовтня в Житомирську область прибули понад 20 евакуаційних потягів з переселенцями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: евакуація Донецьк бойові дії Бердичів потяг переселенець біженець ВПО рятувальник ДСНС 
Матеріали по темі