Місто

В центрі Житомира люди з плакатами вимагають витрачати кошти не на бруківку та стадіони, а на дрони для військових

16 October 2023, 09:58

Вранці 16 жовтня в Житомирі на Великій Бердичівській розставили вздовж дороги плакати із закликами витрачати кошти не на бруківку та стадіони, а на дрони для військових.

«Виходимо проти тупого відмивання коштів бруківкою і стадіонами людьми при владі. Виходимо задля того, щоб наші воїни були забезпечені усім необхідним. Виходимо задля того, щоб наші захисники відчували підтримку у тилу, і ми їх не зрадимо, ніколи», - написав один з організаторів флешмобу Олександр Швецов.

Люди з плакатами стоять біля майдану Корольова, також плакати розставили по Великій Бердичівській в напрямку майдану Соборного.

Як продовжився мітинг та що пообіцяв мер, дивіться детальніше у сюжеті.

Нагадаємо, в середині липня 2023 року фахівці «Прозорро» проаналізували публічні закупівлі безпілотників з початку 2023 року, і за сумою коштів Житомирська область була на другому місці серед регіонів – на 60 млн грн, а мер Житомира уточнював, що 46 млн 280 тис. 798 грн – це кошти з бюджету міської громади. На сесії міської ради 28 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що влада домовилась з місцевими підприємцями і військовими частинами щодо збірки тисячі fpv-дронів, компоненти до яких закуплять за бюджетні кошти.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира у 2023 році проводять капітальний ремонт тротуарів на трьох вулицях: Покровська (від Київської до Михайла Грушевського) за 13 млн грн, Перемоги (від майдану Соборного до вул. Михайла Грушевського) за 8,3 млн грн та Велика Бердичівська (вул. Івана Кочерги - вул. Шевченка, ліворуч) за 10,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція ЗСУ вул.Велика Бердичівська Швецов БПЛА дрон бруківка 
Матеріали по темі