Події

У селі Житомирської області ВАЗ на швидкості влетів в острівець безпеки, а потім врізався в дерево: 68-річний водій загинув на місці

16 October 2023, 11:22

На Попільнянщині у ДТП загинув 68-річний водій легковика, поліція встановлює обставини.

Про це 16 жовтня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 15 жовтня близько 15:10 у селі Єрчиках Квітневої громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (смт Попільня) Житомирського РУП. Попередньо, 68-річний водій автомобіля ВАЗ-2107, рухаючись у напрямку селища Квітневого, не обрав безпечну швидкість та здійснив наїзд на острівець безпеки. Після цього не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічне узбіччя дороги, де зіткнувся з деревом. На жаль, водій від отриманих травм загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 15 жовтня у Житомирі на перехресті вулиць Велика Бердичівська і Довженка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю Opel та ВАЗ. В результаті ДТП водій Opel отримав легкі тілесні ушкодження.

Як повідомляв Житомир.info, 13 жовтня 2023 року близько 10:00 неподалік села Кропивні у Новоборівській громаді нетверезий водій ВАЗ в’їхав у дерево, він та пасажир отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі